Eetpunt “Ons Genoegen”

Samen eten bij de KBO Maasbree, gezellig en gezond

Veel mensen vinden het gezellig om samen met andere mensen aan tafel te zitten en op een ongedwongen manier elkaar bij te praten en ondertussen te genieten van een goede en betaalbare maaltijd.

Voor wie

Iedereen vanaf 55 jaar uit het dorp Maasbree is welkom. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de KBO Maasbree.

Waar en wanneer

KBO Maasbree organiseert het Eetpunt Ons Genoegen in het Hoës van Bree. Vrijwilligers ontvangen u gastvrij en serveren om 12:00 uur een verse en gezonde driegangenmenu voor € 12,00 per persoon (excl. consumpties). U betaalt de maaltijd en de eventueel gebruikte consumpties contant aan de contactpersoon.

In 2024 wordt het Eetpunt iedere 2 weken, in de even weken, gehouden op de woensdagen om 12:00 uur in de foyer van het Höes van Bree.

Aanmelden/meer informatie

Indien u wenst deel te nemen aan het Eetpunt dan kunt u zich aanmelden, tot uiterlijk maandagmorgen 12:00 uur voorafgaand aan de woensdag dat u wilt eten, bij een van de contactpersonen:

Vervoer

In principe dienen de deelnemers zorg te dragen voor eigen vervoer. Indien het echter niet mogelijk is om zelfstandig naar het Eetpunt te komen bestaat de mogelijkheid om een vrijwilliger in te schakelen. Voor het halen en brengen wordt een bijdrage van de deelnemer gevraagd van € 2,00. U dient hiervoor contact op te nemen met een van de contactpersonen.

Afmelding

Bij afmelding na maandagmorgen 12:00 uur zijn wij genoodzaakt de kosten voor de maaltijd in rekening te brengen. Afmelding uitsluitend bij de contactpersoon.