Kerstviering 2022

Na 3 jaar kon het eindelijk weer, een kerstviering. En wat een mooie middag is er van gemaakt.

Na het welkomstwoord van de voorzitter en onder het genot van koffie met heerlijk kerstbrood werd er een mooi kerstverhaal voorgedragen door Frans en Ita Wijnen. Een verhaal waarin duidelijk werd hoe de kerst in de jeugd van de meeste leden beleefd werd en hoe de hedendaagse jeugd het beleefd.

Daarna volgde een schitterend optreden van rasartiest Tonny Wijnands uit Zeilberg. Een optreden vol met anekdotes uit vroeger tijden afgewisseld met leuke moppen en geweldige liedjes, liedjes die vrijwel iedereen uit volle borst kon meezingen.

In de pauze werd genoten van een 2e kop koffie en werden lekkere belegde broodjes geserveerd en lootjes voor de tombola met prachtige prijzen verkocht.

Na de pauze verraste Frans Wijnen ons nog met een prachtig nummer van Toon Hermans waarna Tonny Wijnands iedereen weer meenam in zijn prachtige liedjes, grappen en grollen.

De middag werd afgesloten met de tombola waarin hele mooie prijzen werden gewonnen en iedereen met een brede lach en een mooie herinnering aan deze middag huiswaarts keerde.